Valorant'ta Hareket Nasıl Geliştirilir?

Valorant'ta Hareket Nasıl Geliştirilir?

09-11-2021 22:15
Valorant'ta Hareket Nasıl Geliştirilir?

Valorant'ta Hareket Nasıl Geliştirilir?

Valorant, ajanların yeteneklerini mümkün olan en iyi şekilde konumlandırmaya, nişan almaya ve kullanmaya vurgu yapan popüler bir taktik birinci şahıs nişancı oyunudur. Durum böyleyken, Valorant'ta hareket esastır ve ustalık, oyuncunun oyun kazanma şansını artıracaktır.

Valorant'ta hareket oldukça basit olsa da açıları temizlemenin ve konumlandırmanın arkasındaki nüansları anlamak önemlidir.

Bu makalemizde, oyuncuların hareketini önemli ölçüde iyileştirecek birkaç noktayı derleyeceğiz!

 

 

Göz Atmanın En İyi Yolu

Valorant’ta W tuşuna basılı tutmamaya çalışmak çok önemlidir. Bir bomba alanına tüm açıları kapatmadan girmek, oyuncuyu kolay bir hedef haline getirir. Göz atmak için yalnızca A ve D tuşlarını kullanmak daha hızlı koordinasyon sağlarken, W tuşunu karışıma eklemek oynatıcıyı önemli ölçüde yavaşlatır.

En iyi yol, Valorant'ta harita boyunca hareket ederken her açıyı netleştirecek birçok küçük göz atmaktır. Oyuncuların bu yönü uygulamak için Valorant'ta özel bir oyuna girmeleri önerilir.

 

 

Çömelme

Valorant'ta çömelmek, oyuncuyu hareketsiz bir hedef haline getirerek düşmanın ateş etmesini kolaylaştırdığından tavsiye edilmez. Bununla birlikte, püskürtme, çömelmiş bir pozisyonda daha doğrudur.

Vurucu bir düşmana karşı çömelmenin oyuncunun anında ölümüyle sonuçlanacağını belirtmek ilginçtir. Bununla birlikte, çömelmişken kendini 2'ye 1 bir duruma sokmak da benzer bir sonuç sunacaktır.

 

 

Oyun İçi Bilgi Toplama Hareketi

Valorant'ta hareket, düşmanın nerede olduğu hakkında bilgi toplamaya yardımcı olabilir. Bunu minimum riskle yapmanın bir yolu, sallayarak gözetleme olarak adlandırılır. Bu, bir nesnenin arkasına saklanarak ve bıçağı tutarken çok az göz atarak yapılabilir. Hareket hızı o noktada en yüksek seviyede olduğu için bu yardımcı olacaktır.

Bu eylem sırasında düşmanlar birkaç mermi atabilir ancak muhtemelen ıskalayacaktır. Bu, oyuncuya düşmanın açıları ve nerede olduğu hakkında bilgi verecektir.

Zıplayarak tespit, bir düşmanın nerede olduğu hakkında bilgi edinmenin başka bir etkili yoludur. Kapağın arkasına göz atarken zıplamak da ihtiyatlı bir taktiktir.