epin satışı, pubg uc satışı, pubg id yükleme, pvp serverlar, pvp server epin, valorant rp , riot point, knight cash satışları

lol rp, valorant vp, pubg id yükleme, pubg uc, pubg mobile uc, pubg uc satın al

Tonlarca Hasar Sağlamak için League of Legends'daki En iyi AD Öğelerine Bir Bakış

Tonlarca Hasar Sağlamak için League of Legends'daki En iyi AD Öğelerine Bir Bakış

Saldırı Gücü veya AD, otomatik saldırılardan kaynaklanan fiziksel hasara dayanır ve birçok Şampiyonun çekirdeğini oluşturur.

AD denince akla taşıyıcılar akla geliyor, ancak üst koridor, ormancı ve suikastçılar de bu stat etrafında oynuyor. Her oyun tarzının farklı bir öğe yapısına ihtiyacı vardır, bu yüzden AD yapısının her bir varyasyonunu inceleyeceğiz.

 

 

Wombo-Combo: AD ve Can

Darius, Volibear veya Gnar gibi üst düzey savaşçılar, yüksek can ile acı vermek üzerine inşa edilmelidir. Stridebreaker gibi öğeler güçlüdür, çünkü size tam olarak bunu verirler. Ek HP ve hız istatistikleri, oyunun sonraki aşamalarında şerit kazanmalarına ve gezinmelerine yardımcı olur. Entegre atılma da güçlü bir bonus ve bu şampiyonlara daha fazla hareket kabiliyeti sağlıyor.

Mythic'iniz için başka bir seçenek de her zaman popüler olan Goredrinker. Öncelikle üst koridor ve ormancı tarafından kullanılır. Bu rollerin her ikisi de bu öğe tarafından sağlanan daha fazla HP yenilemesi istiyor. Ek olarak, Mythic'teki aktif “Thirsting Slash”ı kullanarak daha fazla hasar uygulayabilirsiniz.

Seçiminiz ne olursa olsun, listenizdeki bir sonraki öğe Sterak's Gage olmalıdır. Size yalnızca 50 AD puanı vermekle kalmaz, aynı zamanda 400 ek HP ve isabet halinde iyileştirme sağlar.

 

 

Suikastçılar ve Savaşçılar

AD'ye sahip çoğu Şampiyon, Kitlerinde AD'yi artırmaktan daha fazlasına ihtiyaç duyar. Efsanevi öğeler aracılığıyla bonus efektler kazanmak için çok önemlidir. Örneğin Irelia gibi dövüşçüler, savaşırken hayatta kalabilmek için Mahvolmuş Kralın Kılıcı öğesine ihtiyaç duyarlar. Bu, sağladığı can çalma etkisi nedeniyle mümkündür. Ayrıca her düşmanı fethetmek için gerekli sihirli hasarla birlikte gelir.

AD-suikastçı ayrıca çeşitli eşyalardan satın alır. Efsanevi Prowler's Claw ve efsanevi eşya Sanguine Blade popüler seçeneklerdir. Fiziksel hasar, ölümcüllükle birleşir, bu da onları ADC'ler gibi kırılgan hedeflerle uğraşırken son derece ölümcül yapar.

Diğer Mythic ölümcül seçenekleri arasında Eclipse veya Duskblade bulunur.

 

 

Her Oyunu Taşımak için AD-Carry

En iyi bilinen AD rolü bot şerididir. Çoğu alt koridor AD taşıyıcıdır, bu nedenle çok fazla fiziksel hasar verdikleri ima edilir. Bir alt koridor olarak Mythic eşyanız için her biri farklı bir amaca hizmet eden üç seçeneğiniz var. Galeforce, ek patlama hasarı uygularken bir atılma yapmanızı sağlar. Immortal Shieldbow ise size küçük bir kalkan ve can çalma sağlar. Sonuncusu ise Kraken Slayer’dır. Bu Efsane, üç vuruşlu bir pasif aracılığıyla ek hasar uyguladığı için saldırı hızı ile eşleştirildiğinde özellikle ölümcüldür.

Hasarı daha da artırmak için birçok farklı efsanevi eşya arasından seçim yapabilirsiniz. Bloodthirster, Runaan's Hurricane veya Death's Dance bunlardan birkaçıdır. Çoğu zaman, öldükten sonra sizi dirilten bir Koruyucu Melek satın almanız da tavsiye edilir. Bundan sonra eşya üzerinde uzun bir bekleme süreniz var, onu iyi kullanın. Ayrıca, diğer AD kullanıcılarına ve suikastçılara karşı yardımcı olan zırh verir.

 

 

Menü