PUBG Mobile Lite'da Solo V/S Squad Maçları için En İyi 5 Silah Kombinasyonu

PUBG Mobile Lite'da Solo V/S Squad Maçları için En İyi 5 Silah Kombinasyonu

25-10-2021 21:28
PUBG Mobile Lite'da Solo V/S Squad Maçları için En İyi 5 Silah Kombinasyonu

PUBG Mobile Lite'da Solo V/S Squad Maçları için En İyi 5 Silah Kombinasyonu

PUBG Mobile Lite, PUBG Mobile'ın modüle edilmiş bir sürümüdür. Oyun, 3D kalitesinde grafikler ve sürükleyici ses efektleriyle aynı PUBG deneyimini sunuyor.

Becerilerini geliştirmek için Solo V/S Squad oynayan birçok oyuncu var. Diğer oyuncular bu tür maçları oynayarak içerik oluşturmayı severler. İzleyicilerin büyük bir kısmı, Solo V/S Squad oynanışıyla ilgili içeriği görmeyi seviyor.

Aşağıda PUBG Mobile Lite'da Solo V/S Squad için kazanan silah kombinasyonları verilmiştir.

 

 

1. AKM + M416

Solo V/S Squad maçları için ilk silah kombinasyonu AKM ve M416'dır. Oyuncular, yakın mesafe için AKM'yi ve orta ve uzun menzilli spreyler için M416'yı birincil silah olarak kullanabilirler. Bir Solo V/S Squad maçında, oyuncunun acele eden dört oyuncudan oluşan bir takımın tamamını alt etme şansı daha azdır.

 

 

2. M416 + DP-28

Oyuncuların Solo V/S Squad maçlarında kullanabilecekleri ikinci silah kombinasyonu M416 ve DP-28'dir. Silah kombinasyonunun her iki otomatik tüfeğe de sahip olması, oyuncunun karşı koyabileceği ikiden fazla rakibe sahip olduğunda kullanışlıdır. M416 saldırı tüfeği yakın mesafeli savaşlar için uygundur ve DP-28 orta mesafeli savaşlarda öldürücü bir silahtır.

 

 

3. AKM + DP-28

AKM ve DP-28 silah kombinasyonları, takımında giriş hücum oyuncusu olarak oynamayı seven oyuncuların favori kombinasyonları arasında yer alıyor. AKM saldırı tüfeği, 1v1 savaşlar için büyük isabet hasarına sahiptir. DP-28, orta menzilli savaşta düşman oyuncuları alt etmek için kullanılabilir. Oyuncuların menzilini artırmak için DP-28+4x kombinasyonunu kullanmaları önerilir.

 

 

4. M416 + AWM

Dördüncü silah kombinasyonu, M416 ve AWM'yi içerir. M416, sürükleyici ateş hızı ve isabet başına hasarıyla yakın ve orta mesafe dövüşler için mükemmeldir. AWM, oyundaki birinci sınıf silahlardan biridir ve birkaç saniye içinde bütün bir mangayı alt edebilir. Oyuncuların, AWM cıvata aksiyonlu keskin nişancı tüfeğine sahip olmak için bir airdrop yağmalaması gerekecek.

 

5. M762 + Mini 14

Bir oyuncunun 1v4 maçında kullanabileceği son silah kombinasyonu Beryl M762 ve Mini 14'tür. Beryl M762'nin inanılmaz bir atış hızı ve vuruş hasarı vardır. Mini 14, PUBG Mobile Lite'da bir DMR'dir ve 8x dürbünle donatılabilir. Oyuncunun hızlı tek dokunuşlarla uzun menzilli düşman oyuncuları devirmesine veya öldürmesine yardımcı olur.