League of Legends 12. Sezon Öncesi

League of Legends 12. Sezon Öncesi

25-10-2021 22:30
League of Legends 12. Sezon Öncesi

League of Legends 12. Sezon Öncesi: Başlangıç ​​Tarihi, Yeni Ejderha Sistemi, Yeni Efsaneler, Udyr Çalışması ve Daha Fazlası

League of Legends 11. Sezon, oyunun Mythic ve Legendary öğeleri tanıttığı ve bekleme süresindeki azalmayı ‘’Yetenek Hızı’’ ile değiştirdiği tamamen yeni bir öğe sistemi tanıttı.

Bununla birlikte, 12. sezon için, kapsamlı revizyonlar yapmak yerine, League of Legends geliştiricileri Elemental Ejderleri gibi bazı oyun içi sistemleri, orta koridorlar ve destekler için yeni Mythic setleri değiştirmeye çalışacaklar.

Amaç, eksik oyun mekaniğinden bazılarını geliştirmek ve League of Legends'ın oynanış biçimine daha fazla çok yönlülük getirmek olacak.

 

 

League of Legends Sezon Öncesi 12: Oyuna Beklenen Tüm Değişiklikler Geliyor

League of Legends 12. Sezonda, her sezon yaptığı gibi birtakım değişikler ve eklemeler ile geliyor.

 

 

1. Yeni Elemental Ejderha Sistemi

Mevcut Elemental Ejderha sistemi, 12. sezonda biraz elden geçirilecek. Sezon öncesi güncellemesinde Riot, iki yeni ejder eklemeye çalışacak; Hextech ve Chemtech.

Rotasyona iki yeni ejderha ve onların ruhlarını eklemek, oyuna çok yönlülük kazandıracak ve bu iki ejderha, haritayı mevcut olanlardan oldukça farklı şekilde etkileyecek.

Bir Hextech ejderhasını katletmek, oyunculara Yetenek Haste ve Saldırı Hızı verirken ruh, takıma Statik Hançer benzeri bir "zincirleme yavaşlatma" etkisi sağlar. Bir Hextech ejderha haritası, oyuncuların yarığın çeşitli yerlerine ışınlanmak için kullanabileceği Sihirdar Vadisinin etrafındaki portalları kapsayacak ve bu da onu oldukça benzersiz bir ortama dönüştürecek.

Öte yandan, bir Chemtech ejderhasını öldürmek, oyunculara eksik sağlık durumunda ilave hasar verecek ve ruh, tıpkı Sion'un pasifi gibi, takım arkadaşlarının birkaç saniye daha zombi ölümsüz olarak yeniden doğmasına izin verecek. Chemtech ejderha haritası, yarık boyunca ekiplerin kendi avantajları için kullanabileceği kamuflaj bölgeleri sunacak.

 

 

2. Büyücüler ve Destekler için Ek Efsaneler ve Efsanevi Öğeler

12. Sezon ile birlikte League of Legends, oyundaki bazı şampiyon sınıfları için daha çok yönlü yapım yollarına sahip olacak.

Büyücüler ve Destekler daha fazla Efsanevi eşya alacak, bu nedenle ikincisi her seferinde bir Demir Solari Madalyonu veya Shurelya'nın Savaş Şarkısı için acele etmek zorunda kalmayacak. Ancak büyücüler, büyü spamına odaklanan bir öğe alacaklar. Bu nedenle, Riot, yetenek acelesi sağlama etrafında dönen bir Efsane üzerinde çalışıyor.

Ek olarak, büyücüler, suikastçılar ve tanklar için iyileştirilmiş Efsanevi seçenekler olacak, ancak bu sefer nişancılar ve bruiser yapısı düzelmeyecek.

 

 

3. Rünler ve Kabiliyetlerde Değişiklikler

İlham ağacı dizisi League of Legends sezon 12 öncesi sezonunda inceleme altına alınacak. Buzul Takviyesi ve Rün sayfasını dengelemek için birçok ikincil rünlere önemli değişiklikler gelecek.

Hassasiyet ve Ölümcül Tempo da bir dereceye kadar yeniden çalışacak ve birincil odak, Saldırı Hızını savunmak olacak.

 

 

4. Daha Fazla Geri Dönüş için Yeni Hedef Ödülleri

Sezon 12'de, Riot oyuna geri dönmek için daha fazla yol kaybetmeye izin verecek yeni bir objektif ödül sistemi getirmeye çalıştığından League of Legends'ın profesyonel oyunu biraz daha ilginç hale gelecek.

Oyunun başlarında geride kalan takımlar, haritadaki kulelerden ve hedeflerden daha fazla altın alacak, takımın her üyesine ve sadece hedefi güvence altına alan oyuncuya objektif ödüller verilecek.

Bu nedenle, arkadan gelen takımlar, tüm "duran altınları" taşıyıcılara akıtmak yerine, Sezon 12'den daha verimli bir geri dönüş yapabilir.

 

 

5. Udyr’ın Yeniden Çalışması

Udyr'in yeniden çalışması bir süredir yapım aşamasındaydı ve Riot Games, normal sezonda bunu zorlayamazken, VGU güncellemesini ve yeniden işlenmiş kitini sezon öncesi 12'de getirmeye çalışacak.

Yeniden çalışmada geliştiriciler, ikonik “form değiştirme” stilini koruyacaklar. Ancak, oyununa biraz daha çok yönlülük kazandırmayı düşünebilirler.

Udyr dışında Syndra değişiklikleri de yolda olacak. Ancak, sadece görsel yükseltmeler alacak.

 

 

League of Legends  Sezon Öncesi 12. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

League of Legends sezon öncesi 12, Worlds 2021 sona erdiğinde başlayacak.

Sezon öncesi yaması Kasım ayının son haftasında veya Aralık ayının ilk haftasında yayınlanacak ve resmi yama da Ocak ayının ilk yarısında oyuncularla buluşacak.